Ziua 6 – Cum cuantificam ?

Am zis ca in aceasta luna avem multi sarbatoriti in cercul nostru de familie si prieteni. Azi mai bifam unul: am un nepotel, primul, venit pe lume azi dimineata! Se mareste tabara Sagetatorilor cu inca un reprezentant. Au relatii bune cu Varsatorii, deci e de bine, desi era bine oricum 🙂

E bine cand lucrurile se termina cu bine. Pe ordinea de zi era implinirea, in ansamblul ei. Cum cuantifici lucrurile astfel incat atunci cand tragi linie sa iesi pe plus, chiar si un plus mai mic? In cel mai rau caz sa rezulte zero. Atentie, nu multimea vida, atata doar ca nu castigi dar nici nu pierzi.
E foarte curios cum, asa cum predica toate cartile cu “apucaturi” de zen, in general balanta e mereu in echilibru. Daca ne corectam miopia viziunii si a gandirii, lucrurile ni se apropie de retina si devin mai clare. Din ce imi aduc aminte, si astigmatismul se refera la unghiul de patrundere a luminii in ochi, care este incorect. Deci optica are importanta ei, poate face diferenta.
Chiar daca in ultima luna s-a doborat recordul zilelor fara razele soarelui, asta nu inseamna ca el nu exista, chiar si dincolo de nori.

Cred ca asta ar trebui sa avem in vedere pe finalul acestui an.

Advertisements

2 thoughts on “Ziua 6 – Cum cuantificam ?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.